Salarii chiar și de 1000 euro oferite la Bursa Locurilor de Munca din Bihor. Care sunt cei mai căutați specialiști? Video interviu cu șeful AJOFM Bihor

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” s-a desfăşurat vineri, 18 octombrie, în cinci oraşe din judeţul Bihor, respectiv la Oradea – Sala de sport a Universităţii, Aleşd, Beiuş, Marghita şi Salonta.

La acest eveniment au participat 74 de companii care oferă 1.065 de locuri de muncă. Cele mai multe  sunt în Oradea – 910, dintre care circa 150 se adresează persoanelor cu studii superioare iar veniturile pot să treacă , în unele cazuri, chiar și de 1000 de euro.

Observăm că sunt pozitii, cu calificare înaltă, de exemplu ingineri, care, in Bihor nu au o salarizare sub 4.000 lei. Deci, și la acest eveniment găsim angajatori care oferă pachete salariale care sar de 1000 euro pe lună, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Potrivit specialiștilor, bursele locurilor de muncă organizate de AJOFM reprezintă cea mai bună oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca oamenii să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Distribuie informația
Alte știri