Salina Turda, redeschisă pentru turiști. Ce măsuri de distanțare socială s-au luat în subteran

Salina Turda așteaptă din nou oaspeți după două luni în care a avut ușile închise pentru vizitatori. Pentru siguranța celor care coboară în adâncuri au fost luate măsuri speciale. Dar administratorii ne asigură că experiența va fi oricum de neuitat. În plus, după cum spun specialiștii, veți pleca de acolo mai sănătoși.

Salina Turda este indicată pentru persoanele care au afecțiuni ale sistemului respirator, cum ar fi astmul bronșic, rinită alergică sinuzita și bronșită. În radul copiilor este recomandata o cură de la 7 la 10 zile, iar la adulți, 10, 18 zile.

În cele două luni în care salina a avut lacătul pe ușă au fost făcute unele lucrări de modernizare. În plus, s-au luat măsuri pentru siguranța oaspeților în vremuri de pandemie.

 „La partea de minigolf, din 6 piste de minigolf, funcționează 3, tocmai pentru a se păstra distanța între turiști, la partea de biliard fucționează numai 2 din 3, iar la terenul de sport, din 6 mese de tenis fucționează 3, tocmai ca turiștii să poată să-și, să se distreze păstrând distanță între dânșii”, spune Florin Vulturar, șeful serviciului de turism.

Alte știri