Saloanele de carte R&R au pregatit reduceri si concursuri pentru iubitorii de lectură

Salonul din cetate organizează astăzi la ora 18.00 un eveniment pe gustul celor care au simțul competitiv dezvoltat și vor să își testeze cunoștințele în materie de cultură generală. Concursul Te crezi deștept? invită orădenii la un joc de echipă cu prietenii. Este necesară organizarea în grupe de minim 3, maxim 6, dar cei care nu au cu cine să facă gașcă pot alcătui una la fața locului cu restul participanților. Recompensa pentru cultură constă într-o consumație din partea casei pentru toți participanții și într-o carte pentru fiecare membru al echipei câștigătoare.

IMG_0254 Pentru ca anul 2017 și săptămânile lui să fie începute cu dreptul, cele 2 librării propun o reducere de 20% la cărțile editurii proprii, beneficiu pe care cititorii îl au în fiecare luni. În salonul din cetate, tot în zilele de luni se vor organiza discuții publice pe tema unor cărți, iar atmosfera se dorește a fi una specifică de cenaclu. Pentru pasionații de jocuri de societate, salonul din cetate organizează în fiecare vineri o seară de Boardgames. Peste 20 de jocuri pot fi folosite gratuit, iar doritorii au tot dreptul să își ducă cu ei și jocul preferat de acasă.

În data de 26 ianuarie are loc Noaptea albă a cititorului în salonul de pe Republicii, când și unde pe iubitorii de carte îi așteaptă un program pe gustul lor: cărți gratuite, mini concerte live de pian și reduceri. Organizatorii își doresc ca acest eveniment să se repete în fiecare lună pentru ca pasionații să se întâlnească într-un mediu propice, schimbând păreri și răsfoind paginile cărților care îi interesează. Pentru cei care nu își permit să investească în cărți dar iubesc lectura, va fi amenajată cutia Free Books, de unde cititorii pot să își ia acasă o carte. Cine dorește poate să facă schimb sau să doneze cărți.

Cei mai mici nu au fost uitați, fapt pentru care salonul din cetate le organizează în fiecare sâmbătă Ora cu povești, între 11.00 și 12.00. Ambele saloane sunt generaliste, astfel cei interesați găsesc de la cărți de filosofie, istorie, beletristică, la cărți de psihologie, medicină, cărți practice, pentru copii, cărți despre artă și arhitectură, design, dar și o bogată ofertă de cărți în limbi străine.

Text: Beatrice Bungo

Alte știri