Saloanele de coafură și înfrumusețare au nevoie de noi certificări de la DSP

Până la jumătatea lunii viitoare, toate persoanele fizice sau juridice care desfășoară activități de utilizare a produselor biocide pentru dezinfecție, dezinsecție și deratizare în spațiile publice sau care desfășoară activități de coafură și înfrumusețare trebuie să solicite certificarea conformității cu normele de igienă și sănătate publică de la Direcțiile de Sănătate Publică.

Documentația necesară se compune din cerere și documente aferente specifice domeniului activității, conform modelului prevăzut în anexa nr. 3, din OMS nr.1030/2009, actualizat.

În cazul persoanelor fizice și juridice din județul Bihor care solicită certificarea conformității, documentele menționate trebuie depuse la sediul Direcției de Sănătate Publică Bihor, în Oradea, str. Libertății nr. 34, parter, la Biroul Relațiii cu publicul avize-autorizări. Pentru mai multe informații puteți suna la 0259.418.639 sau intra pe site-ul dspbihor.gov.ro/autorizari-vize, se precizeaza în comunicatul semnat de directorul instituției, dr Daniela Rahotă.

Alte știri