Salvamont: 86 de persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore. 33 dintre acestea, transportate la spital

Foto: Salvamont/Facebook

Un număr de 86 de persoane au fost salvate, în ultimele 24 de ore, de către salvamontişti, 33 dintre acestea fiind transportate la spital, anunţă, luni, Salvamont România.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 84 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei.

Potrivit sursei citate, cele mai multe apeluri, în număr de 11, au fost primite de către Salvamont Caraş Severin – Muntele Mic, urmând Salvamont Municipiul Braşov, cu nouă apeluri, şi Salvamont Harghita, cu opt apeluri.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 86 de persoane. Dintre acestea, 33 au fost predate serviciului de ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-au primit şi 39 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile”, menţionează reprezentanţii Salvamont în postare.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri