Salvamont: Risc de avalanşă, ninsori, ploi şi vizibilitate scăzută în majoritatea masivelor montane

Odată cu vacanţa elevilor, numărul de turişti va creşte considerabil, dar traseele trebuie abordate cu responsabilitate, după analiza factorului de risc. În unele zone e zăpadă, în altele se pot practica sporturi acvatice, dar debitele apelor sunt mari şi pot deveni periculoase, avertizează specialiştii.

Salvamont România a transmis o atenţionare pentru acest sfârşit de săptămână, în care vorbeşte despre risc de avalanşă, ninsori, ploi şi vizibilitate scăzută în majoritatea masivelor montane.

Potrivit acestora, turiştii trebuie să aibă un echipament adecvat sezonului de iarnă şi să solicite informaţii echipelor Salvamont privind nivelul riscului de producere a avalanşelor şi starea traseelor pe care doresc să le parcurgă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri