Sănătate într-o „Farfurie sănătoasă”! Campanie de educație pentru sănătate, la Oradea

Facultatea de Medicină şi Farmacie împreună cu facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității din Oradea, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Bihor au demarat Campania de informare-educare-comunicare: SĂNĂTATE ÎNTR-O „FARFURIE SĂNĂTOASĂ”. Aceasta se desfășoară în perioada 10-11 octombrie 2019, de la ora 10, pe platoul din fața magazinului Crișul din Oradea.

Acțiunea este organizată în cadrul Toamnei Medicale Orădene de către studenții de la Facultatea de Medicină și Farmacie ai Universității din Oradea, programul de studiu Nutriție și Dietetică sub îndrumarea cadrelor didactice. Campania se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani și constă în măsurarea indicelui de masă corporală, a gradului de grăsime viscerală și a gradului de hidratare, sfaturi cu privire la stilul de viață sănătos, alimentație corectă, informații despre prevenirea obezității.

Detalii despre eveniment și brosura lansată ne oferă studenta Ioana Haș, din prima promoție de viitori nutriționisti licențiati din Oradea.

Distribuie informația
Alte știri