Sânmartin / Eveniment privat în desfășurare, întrerupt de polițiștii orădeni

foto/ arhiva

Joi, 8 aprilie a.c., în jurul orei 23.48, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au întrerupt un eveniment privat (petrecere) care se desfășura în spațiu închis, într-un imobil din localitatea bihoreană Sânmartin, încălcând astfel prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.).

În momentul intervenției polițiștilor, în imobil se aflau 10 persoane, din declarațiile acestora rezultând că ar fi închiriat imobilul online. Petrecerea privată a fost întreruptă de polițiști, iar persoanele prezente legitimate.

În consecință, persoanele participante la eveniment au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 3.750 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În cadrul misiunilor desfăşurate vineri, 9 aprilie a.c., pentru prevenirea răspândirii Covid-19 în județul Bihor, au fost angrenați 135 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, 25 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor, 2 cadre ale Poliției Locale Oradea, 1 pompier militar din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al judeţului Bihor, 1 inspector al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, 1 comisar al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, 1 inspector al Direcției de Sănătate Publică, precum și 1 inspector al Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Distribuie informația
Alte știri