Sansele ca Ziua copilului sa fie nelucratoare in acest an sunt extrem de mici

Rozalia Biro, una dintre initiatoare a declarat astazi ca procesul legislativ e relativ anevoios dar important e ca propunerea vizand modificarea in acest sens a Codului muncii sa treaca.

„Timpul petrecut de mama si tata alaturi de copil reprezinta cea mai eficienta si simpla metoda de a forma si consolida o relatie sanatoasa intre acestia”, spune parlamentarul bihorean.

Biro aduce ca argumente in favoarea adoptarii legii si cateva date statistice. 84% dintre parinti considera ca timpul petrecut cu cu copiii e insuficient . Cu toate ca 4 din 5 au convingerea ca distractia in familie si timpul dedicat diferitelor jocuri e extrem de important, jumatate din copii petrec doar o ora pe zi in activitati cu mama sau tata. E extrem de putin sustine senatorul UDMR.

Rozalia Biro considera ca activitatile in comun asigura copiilor un mediu armonios in care sa creasca si sa se dezvolte si le ofera un set de valori dar si un model de urmat pentru cand vor fi, la randul lor, parinti.

Citeste pe aceeasi tema : Un sindrom nou face ravagii în rândul copiilor. Cum pot parintii sa previna aparitia ATCP. Sfaturile psihologului Monica Rotar

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri