Sansele ca Ziua copilului sa fie nelucratoare in acest an sunt extrem de mici

Rozalia Biro, una dintre initiatoare a declarat astazi ca procesul legislativ e relativ anevoios dar important e ca propunerea vizand modificarea in acest sens a Codului muncii sa treaca.

„Timpul petrecut de mama si tata alaturi de copil reprezinta cea mai eficienta si simpla metoda de a forma si consolida o relatie sanatoasa intre acestia”, spune parlamentarul bihorean.

Biro aduce ca argumente in favoarea adoptarii legii si cateva date statistice. 84% dintre parinti considera ca timpul petrecut cu cu copiii e insuficient . Cu toate ca 4 din 5 au convingerea ca distractia in familie si timpul dedicat diferitelor jocuri e extrem de important, jumatate din copii petrec doar o ora pe zi in activitati cu mama sau tata. E extrem de putin sustine senatorul UDMR.

Rozalia Biro considera ca activitatile in comun asigura copiilor un mediu armonios in care sa creasca si sa se dezvolte si le ofera un set de valori dar si un model de urmat pentru cand vor fi, la randul lor, parinti.

Citeste pe aceeasi tema : Un sindrom nou face ravagii în rândul copiilor. Cum pot parintii sa previna aparitia ATCP. Sfaturile psihologului Monica Rotar

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri