Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creştinilor e in desfasurare la Oradea

In intervalul 15-23 ianuarie se desfasoara un program de rugăciune în comun, la care participă reprezentanţi de la mai multe culte religioase din oraş. Evenimentul oferă credincioșilor ocazia să se roage împreună, dar și să asculte mesaje pline de inspiraţie divină.

Ediția din acest an are ca temă: „Împăcarea – Iubirea lui Cristos ne constrânge”, temă luată din a doua Epistolă către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, capitolul 5 cu versetul 14. Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creştinilor a debutat duminică, 15 ianuarie, la Catedrala Romano-Catolică, în prezența reprezentanților Bisericilor Greco-Catolică, Romano-Catolică, Ortodoxă, Reformată, Penticostală, Unitariană, Evanghelică – Lutherană, precum şi a rabinului Comunităţii Evreilor Mesianici din Oradea.

Evenimentul continua: astăzi, 18 ianuarie, de la ora 17.00, la Biserica cu Lună, Piaţa Unirii, 2; mâine, 19 ianuarie, de la ora 18.30, la Biserica Penticostală Tabor, Strada Meiului, 4; vineri, 20 ianuarie, de la ora 18.30, la Sinagoga Evreilor Mesianici, Strada Sucevei, 23; sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 18.00, la Biserica Evanghelică – Lutherană, Strada Tudor Vladimirescu, 26; duminică, 22 ianuarie, de la ora 18.00, la Biserica Unitariană, Strada Nicolae Jiga, 72; luni, 23 ianuarie, de la ora 18.00, la Catedrala Greco-Catolică „Sfântul Nicolae”, Strada Iuliu Maniu, 1.

Foto:crisana.ro

Alte știri