Șapte jucători de la CSM Oradea participă la Campionatul European U15 Masculin la polo pe apă

Echipa națională de polo a României participă, în perioada 4-11 iulie 2021, la Campionatul European U15 Masculin – ediția 2021, eveniment programat a se desfășura la Loule (Portugalia). La acest eveniment au fost convocați șapte jucători de la CSM Oradea, campioana în exercițiu a României la această categorie de vârstă.

Raul Șandru, Mihai Fitero, Andrei Marinescu, Ianis Soponar, Mark Tokai, Benett Bajusz și Marcu Szilagyi, sportivi legitimați la CSM Oradea, echipă alături de care au devenit campioni naționali în acest sezon, au fost incluși în lotul reprezentativei U15 masculin a României la polo pe apă. Aceștia sunt antrenați la echipa de club de Christian Șandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy. La echipa națională ei sunt antrenați de Mateiași Andrei (antrenor principal), Băjenaru Eugen (antrenor secund).

România face parte din Grupa B, alături de Spania, Italia și Malta. La competiție participă alte 12 echipe naționale.

Programul tricolorilor în faza grupelor:

Duminică (04.07), ora 18:00, vs Spania

Luni (05.07), ora 12:00, vs Malta

Marți (06.07), ora 16:30, vs Italia

Ocupanta primului loc se califică direct în sferturile de finală. Locurile 2 și 3 avansează în optimile de finală, iar ultima clasată va continua competiție în turneul rezervat locurilor 13-16.

Meciurile de la Campionatul European U15 Masculin la polo pe apă – ediția 20201 sunt transmise în direct.

Distribuie informația
Alte știri