Șapte zile pentru o carieră de-o viață, eveniment la Universitatea Oradea

Asociația Studenților Ingineri din Oradea (ASIO) organizează, în perioada 2-12 mai 2023. „Săptămâna prezentărilor”, un eveniment „dedicat în mod special studenților Universității din Oradea”, spune președintele asociației Bucsko Patrik.

Anul acestea, la evenimentul care are ca scop „conectarea studenților cu companiile și piața muncii din Oradea”, vor participa 11 operatori economici: SMA Metalltechnik, Golde Oradea, Plexus, Celestica, Logiscool, Qubiz, ConnectGroup, Delonghi, Nidec, Forvia și Fortech. 

„Cu prilejul acestor prezentări, companiile vor avea oportunitatea să își prezinte ofertele de practică și oportunitățile de angajare. Este o șansă foarte bună pentru studenți să cunoască firmele respective și să își facă o idee despre cariera profesională pe care vor alege să o urmeze în viitor”, spune președintele ASIO, Bucsko Patric.

În cele zece zile dedicate evenimentului, despre care organizatorii spun că s-a dovedit a fi un pas important în ceea ce privește viitorul profesional al studenților, fiecare din companiile participante va susține câte două sesiuni de prezentare.

„Ne-am bucura să avem alături de noi, la Biblioteca Universității din Oradea, cât mai mulți studenți”, mai spune Bucsko Patrik.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri