Sărbători mai frumoase, la patinoarul de la ERA Park Oradea

Sărbătorile sunt aici, dar activitățile continuă la ERA Park Oradea! Pe lângă programul special, adaptat acestei perioade, centrul comercial pune la dispoziția iubitorilor de distracție și de mișcare și un patinoar.
Amenajat pe o suprafață de 800 de metri pătrați în parcare, acesta funcționează zilnic, între orele 10 și 24, inclusiv în zilele de sărbătoare, deci și de Crăciun și de Anul Nou.

În vreme ce pentru copii intrarea costă 12 lei, cei cu vârste de peste 14 ani plătesc 15 lei. „Rețeta” este simplă și fără bătăi de cap: plătești o singură dată și patinezi cât dorești. În plus, cei care nu au patine nu trebuie să-și facă griji: oricine poate închiria, cu doar 10 lei!

Chiar dacă zăpada se lasă așteptată anul acesta, pentru a intra în atmosferă, locul a fost împodobit festiv. Un om de zăpadă luminos și o sanie trasă de reni își așteaptă fanii pentru poze. Nu lipsesc nici alte dotări necesare: o garderobă pentru lucrurile personale şi un chioşc unde doritorii pot servi băuturi calde sau gustări de tip fast food.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri