Sărbătorim împreună ziua tuturor copiilor, prin veselie, creativitate și cunoaștere la Oradea

Obiectivete turistice puse în valoare de Oradea Heritege oferă copiilor și însoțitorilor în data de 1 iunie, intrare gratuită și activități interactive. Vizitatorii vor face cunoștință cu personajele de poveste, vor viziona proiecțiile video- mapping sau se vor juca cu vaporașele din carton sau hârtie.

Turnul Primăriei Oradea – str. Tudor Vladimirescu, nr. 2 – între orele 12-18

Întâlnire cu clown, baloane și expoziție pentru copii. Magazinul de suveniruri este pregatit pentru cei mici.

Casa Darvas La Roche – str. Iosif Vulcan, nr. 11 – între orele 12-18

Copiii vor avea parte de o întâlnire cu Charlie Chaplin, proiecții video-mapping din camera copilului, jocul pe panoul interactiv, lansare de vaporașe de hârtie sau carton, fotografii cu pălării de epocă. 

Templul Francmasoneriei – str. Calea Armatei Române, nr. 4 – între orele 14-18

Însemnele specifice Templului Francmasoneriei vor fi explicate prin tururi ghidate pentru cei mici de la orele 14, 15, 16 și 17.

Sinagoga Neologă Sion – str. Independenţei, nr. 22 – între orele 10-18

Editura All și Helen oferă copiilor cărți de povești și de colorat. Copii vor putea descoperi desene cu picurile murale și pe broscuța Nuvolino din cartea Coloradea oferită de prietenii de la Visit Oradea.

Sinagoga Aachvas Rein – str. Primăriei nr. 25 – între orele 10-18

Editura All și Helen oferă celor mici cărți de povești și colorat. Copii vor putea descoperi pe broscuța Nuvolino în cartea Coloradea oferită de prietenii de la Visit Oradea.

Distribuie informația
Alte știri