Sărbătorit la aniversarea a 100 de ani de viață de Primăria Oradea

În semn de prețuire și respect, Primăria Oradea a acordat un premiu aniversar domnului Máté Viktor, care a împlinit frumoasa vârstă de 100 ani pe 12 mai.

Acesta a venit însoțit de către fiica sa, Máté Maria, la sediul administrației publice, unde primarul Florin Birta și viceprimarul Nica Antonia l-au primit cu mult drag și i-au înmânat un premiu în semn de recunoștință. Acesta a constat într-o diplomă aniversară ”Un secol  de viață”, trei albume cu Oradea și suma de 1.000 de lei.

„Este un mic semn de apreciere și respect față de un cetățean al orașului nostru, de asemenea, este și un semn de prețuire pentru onorabila vârstă de 100 ani. Îndelunga activitate desfăşurată în folosul comunităţii şi conduita morală exemplară a domnului Máté reprezintă o adevărată valoare pentru municipiul Oradea”, a menționat primarul Florin Birta.

Máté Viktor s-a născut în Episcopia Bihor, are trei copii, 4 nepoți, 9 strănepoți și 2 stră-strănepoți.  Întrebat de viceprimarul Antonia Nica care este secretul vieții lungi, domnul Máté Viktor a spus că” trebuie să fii om bun, să ai credință, să ai cumpătare și să nu faci excese”.

Distribuie informația
Alte știri