Şase jucători noi au semnat deja contractele cu clubul FC Bihor

Fotbaliştii echipei de fotbal fanion a judeţului Bihor au revenit din vacanţă miercuri, când, la Stadionul „Iuliu Bodola” au avut programată reunirea, în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon competiţional, 2023-2024.

La prima întâlnire cu staff-ul au fost prezenţi 32 de jucători, dintre care 12 au reprezentat noutăţi faţă de stagiunea anterioară.

Cu acest prilej, fanii echipei au putut face cunoştinţă, prin intermediul transmisiei şi cu cei şase jucători care au venit şi au semnat deja cu FC Bihor. Este vorba despre Alexandru Sorian, Sergiu Bactăr, Florin Chitaş, Vadim Calugher, Alexandru Stoian şi Mihai Pânzariu.

„Mă bucur că am revenit la FC Bihor, aici unde îmi doresc o promovare în acest sezon. Astfel, obiectivul meu este obiectivul comun al echipei, adică promovare”, a spus Alexandru Sorian, jucător în vârstă de 31 de ani, care evolueză pe postul de mijlocaş central şi a venit liber de contract de la Lotus Băile Felix.

„Mă bucur să ma alătur echipei, este un colectiv unit, este o organizare foarte bună şi mă bucur că am făcut pasul în faţă. Îmi doresc să fim acolo unde trebuie să fim, adică într-o ligă superioară”, a declarat şi Vadim Calugher, jucător în vârstă de 27 de ani din Republica Moldova, care are peste 130 de jocuri în prima ligă din campionatul din Moldova, evoluează pe postul de mijlocaş central şi vine de la SCM Zalău, unde a evoluat ultima dată.

Unul dintre cei doi jucători aduşi de la fosta campioană CFR Cluj este fundaşul stânga Alexandru Stoian, în vârstă de 19 ani.

„Mă bucur să fac parte din acest proiect, îmi doresc să avem rezultate cât mai bune, să bucurăm oamenii din acest oraș. Este un colectiv frumos, cu oameni faini, mă bucur că au încredere în mine și sper să facem lucruri cât mai bune”, a spus şi Alexandru Stoian, cel are a fost împrumutat anul trecut de clujeni la Minaur Baia Mare.

Tot de la CFR Cluj a venit şi portarul Mihai Pânzariu, tot de 19 ani. „Este un colectiv frumos. Cât despre mine, sper să rămân cu același spirit de campion, să fiu sănătos și să mergem înainte. FC Bihor este un club foarte mare, cu tradiție, dintr-un oraș mare, de aceea ne propunem să bucurăm oamenii de aici prin ceea ce facem noi pe teren”, a transmis Pânzariu.

În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul lateral Florin Chitaş a revenit la echipa orădeană, după ce anul trecut a evoluat în Liga a II-a cu Minaur Baia Mare.

„Mă bucur că m-am întors înapoi, am venit cu gândul să promovăm și sper să ne bucurăm la final de sezon. Sunt ambitii mai mari acum, toată lumea îşi dorește să joace, să câştigăm şi să promovăm”, a precizat şi Chitaş.

Cel de-al şaselea jucător nou legitimat deja de FC Bihor în această vară este Sergiu Bactăr. El a crescut la Centrul de Copii şi Juniori al clubului orădean, dar a ajuns să joace ulterior şi la CSA Steaua, iar ultima dată a fost la Gloria Bistriţa.

„Mă bucur foarte mult că am revenit la echipa de unde am plecat. Mă bucur ca toți m-au primit cu brațele deschise, inclusiv grupul. Sper la final să obţinem promovarea”, a spus şi Sergiu, ajuns acum la 27 de ani, cel care evolueză pe postul de fundaş central.

Distribuie informația
Alte știri