Scandal: Antena 3 a difuzat inregistrari cu Zoltan Teszari care ar vorbi despre o intalnire cu Traian Basescu. Fostul presedinte neaga

Mihai Gadea a prezentat in emsiunea „Sinteza zilei” de joi seara de pe Antena 3 o inregistrare a unei convorbiri telefonice care ar fi avut loc intre Zoltan Teszari si Ioan Bendei din grupul RCS-RDS, unde Teszari spune ca a fost vizitat la Oradea de „nea Traian cu Raducu'”.

Aflat in studio la Romania TV, Traian Basescu a declarat ca este exclus ca el sa-l fi vizitat la Oradea pe Teszari si sustine ca nu stie daca „macar l-a cunoscut vreodata”.

„Nu am vorbit cu Zoltan Teszari, nici nu stiu cum arata. Nu-l cunosc. Poate la vreo receptie ne-am intalnit. (…) Va asigur ca n-am fost niciodata cu Radu Pricop la Oradea, nu-mi aduc aminte sa-l fi intalnit vreodata pe Zoltan Teszari, nici nu stiu cum arata”, a spus fostul presedinte Traian Basescu, joi, la Romania TV.

Difuzarea acestei inregistrari vine in contextul in care se apropie pronuntarea sentintei definitive in dosarul de santaj „Antena – RCS&RDS”.

Distribuie informația
Alte știri