Scandal într-un apartament din Oradea/ Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii orădeni, pentru o femeie agresată de concubinul ei

Miercuri, 28 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de o femeie de 34 de ani, din Oradea, că aceasta este agresată de concubinul său, în locuința comună și că nu poate părăsi apartamentul din cauza comportamentului agresiv al bărbatului.

Polițiștii de ordine publică orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, cu sprijinul pompierilor bihoreni, au pătruns în locuința respectivă, în care l-au găsit pe bărbatul de 33 de ani, concubin al victimei și pe femeia care a solicitat sprijinul forțelor de ordine.

Victima, care nu prezenta leziuni vizibile, a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale, nefiind necesară internarea sa. De asemenea, aceasta a fost îndrumată spre Serviciul de Medicină Legală Bihor, în vederea obținerii certificatului medico-legal, care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor suferite în urma agresiunii.

În ce privește bărbatul bănuit că ar fi agresat-o, care și-ar fi provocat leziuni la o mână, prin spargerea unui geam, acesta a fost, de asemenea, transportat la spital pentru îngrijirea leziunilor autoprovocate, iar ulterior, din cauza comportamentului recalcitrant și violent, s-a luat măsura internării nevoluntare a sa, într-un spital din municipiul Oradea.

De asemenea, în urma evaluării riscurilor, polițiștii de ordine publică orădeni au emis împotriva bărbatului de 33 de ani un Ordin de Protecție Provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care i-au fost impuse mai multe măsuri de protecție, menite să contribuie la diminuarea riscului iminent constatat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Poliției de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracţiunii de violență în familie, raportat la infracțiunea de lovirea sau alte violențe.

Distribuie informația
Alte știri