Scandal intr-un bloc din Oradea. Locatarii au fost evacuati dupa ce un barbat a deschis o butelie de gaz. Femeia pe care o ameninta a ajuns la spital

Joi, 3 octombrie a.c., la ora 21.11, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat, în urma unui apel primit prin S.N.U.A.U. 112 că, dintr-un apartament de la etajul întâi al unui bloc de locuințe din municipiul Oradea se aud țipetele unei femei și se simte un puternic miros de gaz.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea, care, alături de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al Județului Bihor au pătruns în locuința respectivă procedând la deblocarea ușii, pentru înlăturarea stării de pericol iminent. În apartament se afla un bărbat de 52 de ani, din Oradea, care a fost imobilizat de polițiștii orădeni și condus la sediul Poliției Municipiului Oradea în vederea cercetărilor. De asemenea, în același apartament, a fost descoperită o femeie de 39 de ani, din Oradea, care a fost preluată de Ambulanță și transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. În apartament a fost constatată o puternică concentrație de gaz metan.

Echipele mixte de polițiști și pompieri sosite la fața locului au acționat de îndată pentru înlăturarea stării de pericol iminent, fiind evacuați în siguranță locatarii de pe respectivul palier, oprită și scoasă din imobil butelia cu gaz pe care orădeanul de 52 de ani o deschisese și salvată femeia de 39 de ani din apartamentul acestuia.

Ancheta în cauză a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Distribuie informația
Alte știri