SCANDAL : Patru barbati din Oradea si Santandrei au ajuns in arest dupa ce s-au batut la Festivalul Berii. COMUNICATUL POLITIEI

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Bihor au reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă trei orădeni de 32, 30 și 29 de ani și un bărbat de 27 de ani, din comuna Sântandrei, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obicte periculoase.

Cei patru au fost reținuți după ce sâmbătă, 6 august a.c., la ora 21.00, au fost implicați într-o altercație pe platoul din fața sălii sporturilor “Antonio Alexe” din municipiul Oradea, unde se desfășura un festival al berii, altercație declanșată pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Cele patru persoane s-au certat, s-au agresat reciproc, având asupra lor și arme albe și au provocat scandal în cadrul evenimentulului public, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Conflictul, care ar fi putut degenera, a fost aplanat cu operativitate și fermitate de polițiștii Biroului de Ordine Publică Urban din cadrul Poliției Municipiului Oradea, cu spijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor, prezenți la fața locului pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în cadrul evenimentului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au început urmărirea penală față de cele patru persoane reținute și continuă cercetările pentru stabilirea participației fiecăreia dintre acestea și pentru documentarea întregii lor eventuale activități infracționale.

Citeste si : „Parazitii” la Oradea. Galerie foto

Polițiștii bihoreni vă amintesc că sunt mereu la datorie, că veghează pentru liniștea și siguranța semenilor și că nu vor ezita să aplice cu fermitate legea față de orice persoană care ar încerca să provoace un conflict stradal, punând astfel în pericol siguranța cetățenilor.

 

Distribuie informația
Alte știri