Scandal pe o stradă din Oradea după un acroșaj în trafic / Au intervenit luptătorii de la acțiuni speciale / 6 persoane reținute

La data de 5 iulie a.c., la ora 10.13, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost solicitați să intervină pe strada Eforie din municipiul Oradea, unde s-a produs un eveniment rutier, urmat de un conflict spontan, între mai multe persoane.

În urma primelor investigațiilor efectuate la fața locului de polițiști, s-a constatat că, un bărbat de 41 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eforie din municipiul Oradea, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, tot din Oradea, evenimentul rutier fiind unul fără victime.

În urma evenimentului rutier, între conducătorii auto și doi bărbați de 28 și 52 de ani, ambii pasagerii din cel de-al doilea autoturism implicat și alte patru persoane cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani, toți din Oradea, rude ale conducătorului primului autoturism, care se aflau la fața locului, s-ar fi declanșat o altercație spontană, pe fondul unor neînțegeri mai vechi.

Altercația a fost aplanată cu operativitate de polițiștii de ordine publică împreună cu luptătorii de la acțiuni speciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de șase dintre persoanele implicate în altercație.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri