„Şcoala altfel” la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea

28 de elevi din cadrul Şcolii Gimnaziale nr.1 Gepiu au trecut pragul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, în cadrul programului „Școala Altfel”.

Poliţiştii de frontieră le-au prezentat celor mici principalele atribuţii ale instituţiei şi activităţile specifice care se desfăşoară în munca de supraveghere a frontierei, dar si tehnica din dotare, mijloacele de transport, aparatura de vedere pe timp de zi/noapte. Elevilor din Gepiu le-au fost proiectate si filme care prezintă activitatea poliţiei de frontieră şi cazurile înregistrate.

La finalul prezentării a urmat o secţiune interactivă în cadrul căreia reprezentanţii I.T.P.F Oradea au răspuns la întrebările celor mici, oferindu-le toate detaliile necesare, inclusiv privind alegerea unei cariere în cadrul Poliţiei de Frontieră.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri