Scoala de Arte Francisc Hubic are un nou manager

Noul manager al Şcolii de Arte „Francisc Hubic” este, incepand de vineri, 26 mai, Liviu Buţiu, dirijorul orchestrei folclorice „Rapsodia bihoreană”. Acesta va ocupa funcţia ca interimar, urmând ca autoritatea judeţeană să organizeze concurs pentru ocuparea postului, in maximum 120 de zile.

Liviu Buţiu il inlocuieste pe Marian Boboia caruia i s-a reprosat că a condus defectuos instituţia pe partea financiară, făcând plăţi nejustificate şi achiziţii pe lângă lege, conform raportului intocmit de Curtea de Conturi.

Noul manager interimar al Scolii de Arte „Francisc Hubic” a absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, specializarea: Pedagogie Muzicală, Universitatea din Oradea, Facultatea de Muzică, specializarea: Interpretare Muzicală si are un Master in Management Educaţional tot la Universitatea din Oradea.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri