Școală de teatru, gratuit, pentru tinerii talentați. Comunicat

Începând cu luna ianuarie a anului 2019, Teatrul Arcadia își deschide larg porțile pentru tinerii talentați care vor să învețe din tainele meseriei de actor. Dacă ai între 16 și 21 de ani, ai aptitudini și visezi să ai o profesie în teatru, te așteptăm la casting.

Tinerii selectați vor avea șansa de a participa, în mod gratuit, la Școala de Teatru, un proiect coordonat de actorul Sebastian Lupu, director artistic la Arcadia. Atelierele de teatru din cadrul proiectului vor avea loc de două- trei ori pe săptămâna.

Atelierul de teatru va include lecții de dicție, mișcare scenică, improvizație scenică și interpretare. În plus, dincolo de dezvoltarea și perfecționarea talentului nativ, această școală le dă tinerilor șansa unei dezvoltări personale armonioase, prin identificarea și depășirea inhibițiilor, sau dezvoltarea creativității și imaginației. La finele atelierelor, participanții vor juca într-un spectacol de teatru profesionist, alături de actorii trupei Arcadia.

Orădenii interesați se pot înscrie la casting, până în data de 13 ianuarie 2019, inclusiv. Înscrierile se fac prin email, la adresa teatrularcadia@gmail.com. Pentru înscrieri este necesar să ne trimiteți numele complet și vârsta. Castingul va avea loc în data de 15 ianuarie, la Teatrul Arcadia, ora urmând să le fie comunicată prin email celor înscriși. Pentru casting doritorii trebuie să pregătescă: o fabulă, un monolog, o poezie și un cântec. Proba va include și lectura unui text la prima vedere. În urma castingului vor fi aleși șase tineri: trei fete și trei băieți.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri