Școala Internațională din Oradea iși va deschide porțile pe 11 septembrie

Școala Internațională din Oradea se va deschide în 11 septembrie 2017 cu grădiniță și anul întâi de studiu în învățământul primar. Potrivit sistemului internațional, la grădiniță pot fi înscriși micuții cu vârsta cuprinsă între 3 și 4 ani, iar în anul întâi sunt acceptați copiii cu vârste între 5 și 6 ani.

Pentru început, la Școala Internațională din Oradea va preda un profesor vorbitor nativ de limba engleză cu 15 ani de experiență în sistemul de învățământ britanic. De asemenea, activitatea grădiniței va fi coordonată tot de către un profesor din Anglia.

Școala Internațională își va desfășura activitatea pe strada Armatei Române, numărul 1F, într-un corp de clădire din cadrul Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea. Primii 25 de copii înscriși la Școala Internațională din Oradea vor beneficia de o reducere de 40% la taxele de școlarizare. Înscrierile se pot face la sediul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea din strada Primăriei, nr. 3, de luni până vineri între orele 8-16. Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0771 669 656 sau la adresa de email info@isor.ro.

În perioada 7-9 iulie 2017 reprezentanții Școlii Internaționale vor fi prezenți la Zilele Cetății Oradea cu un stand unde vor fi organizate diverse activități pentru copii.

Distribuie informația
Alte știri