Școala ”Oltea Doamna” are un nou teren de sport realizat în urma licitației de la All Star Game 2022

Evenimentul All Star Game al baschetului masculin românesc, desfășurat, în primăvara acestui an la Oradea, în Sala Polivalentă Oradea Arena, a avut, în premieră, și o temă socială: reabilitarea terenului de sport de la Școala Gimnazială „Oltea Doamna” prin refacerea plăcii de beton și acoperirea terenului cu o suprafața sintetică modulară Powergame+.

În cadrul dineului organizat în seara zilei de 20 aprilie a.c., promotorul acestui proiect, domnul Șerban Sere, președintele CSM Oradea, și doamna prof. Florina Musca, director al Școlii Gimnaziale „Oltea Doamna”, au făcut auzită vocea și dorința elevilor din Oltea, având drept motto „Împreună putem reuși!“. Și au reușit, grație fondurilor strânse în aceea seară prin licitarea echipamentelor jucătorilor, licitarea mingii de joc și prin donațiile ulterioare, strânse în urma evenimentului. Școala are azi un teren multifuncțional pe care orele de sport se desfășoară în siguranță, adaptat nevoilor actuale și standardelor de calitate cerute de dezvoltarea societății.

„Preocuparea Clubului Sportiv Municipal Oradea este de a oferi copiilor din oraș o șansă suplimentară de a desfășura activități sportive în cadrul unităților de învățământ la care sunt înscriși. Suntem dornici să investim în viitor, în copii și în sportul juvenil. Ne-am orientat asupra Școlii Gimnaziale „Oltea Doamna” pentru faptul că este locul în care studiază mulți dintre copiii care practică jocul de baschet la nivel de performanță. Totodată, este o școală aflată într-o zonă centrală a orașului nostru. Fac apel la companiile care își desfășoară activitatea în Oradea să ia acest exemplu și să se implice în construirea de noi terenuri de sport, întrucât astfel pot să ajute la creșterea sănătoasă a generațiilor de mâine“, declară domnul Șerban Sere.

Președintele CSM Oradea dorește să aducă mulțumiri, pe această cale, Primăriei Oradea pentru sprijinul acordat în realizarea infrastructurii, dar și tuturor sponsorilor și persoanelor care au participat la licitație, contribuind direct la realizarea acestui proiect: Federația Română de Baschet, Smart Ware SRL, Jumpeye Creative Media, West Residence, Silvășan Mihai, DeVega SRL, Solar Eco Systems, Connectronics Invest SRL,  Reinert Kunststofftechnik, Fit4U, Fundația Comunitară Oradea, Aster Premium SRL, Ivan Asanin Sports, Real Clean, Deme Macarale, Maia Optic, BRS Ramalex SRL, Ioana Sere, Statkmanagement, G@M Internațional Instalații, Total Business Land, Kaluna SRL.

„Acest proiect este al comunității. Școala face parte din comunitate, suntem cu toții răspunzători de viitorul tinerei generații și eu cred că e doar un început a ceea ce va urma. S-a dovedit că atunci când comunitatea e implicată în viața școlii se pot realiza multe lucruri bune, iar acesta e un model de buna practică. Mulțumesc tuturor celor care și-au adus aportul ca acest proiect să prindă viață, domnului Șerban Sere, pentru oportunitatea de a face auzită vocea elevilor de la Oltea, și îmi exprim aprecierea pentru ințiativa de a aduce comunitatea aproape de cei care au nevoie de sprijinul ei“, declară doamna director Florina Musca.

Distribuie informația
Alte știri