Scoala Planetelor va invita in acest weekend la ERA Park la un spectacol fascinant despre univers!

Esti pasionat de astronomie, iți place să explorezi și visezi să vezi stelele de aproape? Era Park te invita sa faci cunoștință cu fascinantul Univers! În perioada 27 – 29 Octombrie la ERA Park vei avea parte de lecții interactive de astronomie, în cadrul proiectului Școala Planetelor. Spectacolul durează 35-40 de minute și se repetă din oră în oră, în intervalul 10:00 – 18:00, pe durata celor 3 zile de eveniment.

Școala Planetelor este un proiect inedit ce își propune să îmbine educația și distracția, reprezentând totodată o metodă nouă şi modernă de a-i atrage pe copii spre cunoaştere şi ştiinţă. Într un planetariu gonflabil, copiii învaţă despre sistemul solar, galaxii și bineînțeles despre fiecareplanetă în parte, asistând chiar si la simulări de coliziuni între acestea.

Accesul este gratuit, şi se face pe bază de programare telefonică prealabilă la numarul de tel. 0760.89.68.68, în limita locurilor disponibile. Spectacolele se adresează participanților cu vârste între 5 – 14 ani și însoțitorilor acestora.

Distribuie informația
Alte știri