Școala Primară ISO oferă oportunități unice pentru copiii cu potențial ridicat de învățare prin oferirea BURSEI de studiu ISO/ Comunicat

Școala Primară ISO este înființată recent de către Asociația ISO, aceasta având și International School of Oradea, singura școală privată din Oradea care funcționează conform sistemului educațional britanic. Noua școală funcționează după curriculum național, adoptând elemente și bune practici de la International School of Oradea. Punem accentul pe lecții cu predare în limba engleză și promovarea valorilor autodisciplinei și respectului, simțul umorului, dragostea de carte și sensul învățării prin descoperire, care sunt atât de importante pentru adulții viitorului.

Școala Primară ISO susține învățarea diferențiată și un nivel crescut de limbă engleză dar și dezvoltarea de abilități și aptitudini necesare adaptării eficiente la contexte și cerințe variate sau noi ale mediului extern. “Capacitatea de a învăța și de a utiliza într-un mod nou informația acumulată este importantă, pe lângă acumularea informației în sine. Interesul școlii noastre se axează pe dezvoltarea armonioasă a copiilor într-un mediu fericit.”, spune Ahmet Dundar, director executiv.

Testarea cognitivă este o oportunitate ideală pentru a evalua și identifica talentele elevilor și pentru a oferi șansa acestora de a studia într-un mediu stimulativ și de a-și dezvolta abilitățile la cel mai înalt nivel. “Prin intermediul acestor burse, Școala Primară ISO își dorește să ajute la creșterea nivelul calității educației oferite în Oradea. Vorbele marelui Victor Hugo: Fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care-l câștigăm.” , a declarat Codruța Bogdan, director al Școlii Primare ISO.

Perioada de înscriere este 11 aprilie-5 mai, urmată de perioada de evaluare între 2-12 mai.

Testarea este deschisă tuturor copiilor din ciclul primar (clasa pregătitoare, clasa I și clasa a II-a), indiferent de școala de proveniență, și se va desfășura fizic în cadrul școlii ISO, iar elevii care obțin rezultatele cele mai bune vor avea șansa de a primi burse de studiu integrale sau parțiale.

Pentru cei interesați, completați formularul pentru a-i oferi copilului dumneavoastră șansa unui viitor strălucit.

Distribuie informația
Alte știri