Școlile participante în campania Baterel – campioane la reciclare. E și una din Oradea

Pentru al șaptelea an consecutiv, Asociația Environ premiază excelența și dăruirea elevilor care au ales să se implice activ în campania ,,Baterel și Lumea Non-E’ contribuind astfel la înregistrarea unui nou record: colectarea a peste 75 tone deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) și 8.5 tone deșeuri de baterii și acumulatori (DBA).

Aproximativ 11.000 de elevi de la cele 1060 de unități de învățământ participante în proiect au fost recompensați cu peste 30.000 de produse constând în rechizite și alte materiale necesare procesului de învatamant.

Școlile care au obținut cele mai bune rezultate din punct de vedere al cantităților de deșeuri colectate vor fi dotate cu premii în valoare totală de 4600 euro, iar creativitatea și originalitatea tinerilor care s-au întrecut în proiecte, eseuri, poezii și filmulețe și care s-au implicat în promovarea campaniei în comunitate, va fi răsplătită prin organizarea unor tabere tematice care vor avea loc la finalul lunii în august în zona Bran.

La categoria cele mai mari cantități de deșeuri colectate, printre școlile premiate se afla si Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea. Lista detaliată a câștigătorilor, precum și premiile oferite, este disponibilă pe www.magazinbaterel.ro.

Distribuie informația
Alte știri