Se află în procedură de licitație obiectivul de reabilitare a fațadelor palatului Klobusitzky

Palatul Klobusitzky va fi reabilitat printr-un program al primăriei de protejare a clădirilor cu valoare cultural-arhitecturală din centrul istoric al orașului. Proiectul se află în fază de derulare a procedurii de achiziție publică – procedură simplificată, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate – preț.

Fațadele imobilului situat pe str. Republicii nr. 31, între străzile Gheorghe Dima și Snagovului s-au degradat din cauza lipsei întreținerii constante a învelitorii și a burlanelor, acest lucru determinând infiltrații și desprinderi de tencuială.

Lucrarea vizează reabilitarea fațadelor exterioare, a tâmplăriei, a acoperișului, a jgheaburilor și burlanelor. Valoarea totală estimată a investiției este de 541.914,17 lei fără TVA, iar durata de realizare este de 12 luni.

Cei interesați pot depune oferte în SEAP, până la data de 17.12.2018, ora 15:00. Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. SCN 1029046 din data de 28.11.2018.

Distribuie informația
Alte știri