Se amenajează trotuarul pe strada Republicii, între Gh. Dima – Magheru

Primăria Oradea a început amenajarea trotuarului pe strada Republicii, între strada Gheorghe Dima și Bulevardul Magheru, ordinul de începere a lucrării fiind dat constructorului în 16 octombrie.

Lucrarea se realizează de catre asocierea S.C. SC Gavella Com SRL-lider de asociere – executant, Porfido Ed Arte Consorzio Stabile – asociat 1 și SC Edildrum Construct S.R.L. – asociat 2 – proiectant. Trotuarul va fi pavat cu piatră porfir. Valoarea contractului este de 1,3 milioane de lei fără TVA, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind 16.02.2020.

Până în momentul de față au fost realizate următoarele lucrări pe tronsonul str. Snagovului – Bulevardul Magheru: demontare stâlpi de iluminat, desfacere dale existente, decopertare îmbrăcăminte asfaltică și îmbrăcăminte din beton. Urmează lucrările de canalizare pluvială dintre strada Snagovului și Bulevardul Magheru, respectiv trasarea și montarea bordurilor la rigolă. Suprafața totală este de 1004 mp, iar suprafața pavată cu piatră este de 996 mp.

Distribuie informația
Alte știri