Se aprind luminile de sărbători și se deschide Târgului de Crăciun de la Oradea

foto / arhiva

Orădenii sunt așteptați în această seară, de la ora 18:00, să asiste lângă bradul de Crăciun din Piața Unirii, la aprinderea luminilor de sărbători. Acestea vor inunda zona centrală, începând din perimetrul desfășurării Târgului de Crăciun, clădirea Primăriei Oradea, Podul Sf. Ladislau, Piața Ferdinand și strada Republicii, urmând ca apoi decorul luminos de sărbători să poată fi admirat în tot orașul.

Va urma concertul inaugural , susținut de către INNA, care va urca pe scena din Piața Unirii de la ora 19:00. Tot în acest prim week-end al Târgului de Crăciun vor avea loc concerte live susținute de Distinto și Marius Mihalache & Taraf.

Iluminatul de sărbători se realiuzeaza pe toate bulevardele din municipiu, la toate intrările și ieșirile din oraș, pe principalele artere de circulație, pe poduri, în parcuri, dar și în piețe. Față de anii precedenți, se adaugă parcurile Dragoș Vodă, Mihai Viteazul, I.C. Brătianu și 22 Decembrie.
Oradea e împodobită cu 14 km de ghirlande și peste 300 medalioane și figurine luminoase amplasate pe stâlpi, plase luminoase, tuneluri şi fântâni de lumini. Acestea au diferite forme de brăduți, fulgi de nea, steluțe, reni, oameni de zăpadă.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri