Se așteaptă oferte pentru construcția a trei noi bazine didactice de înot în Bihor

Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor așteaptă ofertele pentru construcția a trei noi bazine didactice de înot în municipiul Marghita, respectiv, orașele Valea lui Mihai și Ștei. Termenul limită de depunere a ofertelor este 19 martie, ora 15.00. Valoarea investiției în cele trei bazine depășește suma de 15 milioane lei. Autoritățile locale din Marghita, Ștei și Valea lui Mihai vor asigura terenul pentru construcția bazinelor, parcărilor și a parcurilor din împrejurimi, respectiv, a utilităților. Ca și în cazul investițiilor demarate deja în Săcueni și Nucet, executantul lucrărilor va avea la dispoziție 12 luni pentru finalizarea construcției.

„Am intrat în linie dreaptă cu alte trei investiții. Agenția Națională pentru Achiziții Publice a aprobat procedura pentru execuția bazinelor de înot în Ștei, Marghita și Valea lui Mihai. Bazinele de înot din Săcueni și Nucet sunt deja în faza de execuție”, a precizat Vitályos Barna, directorul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor.

Bazinele semi-olimpice vor avea dimensiuni standard: lățime 12,5 metri, lungime 25 metri și adâncimea 160 centimetri. La Săcuieni, Valea lui Mihai, Marghita, Ștei, Salonta și Beiuș se vor construi și bazine pentru copii, cu lungimea de 12,5 metri, lățime 6 metri, respectiv adâncime 90 de centimetri.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri