Se cauta comercianti pentru Targul de Craciun. Licitatia e luna viitoare

Primăria Municipiului Oradea și Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și Regiune anunță organizarea licitației pentru alocarea mai multor spații pentru furnizarea serviciilor comerț, alimentație publică, baruri (ceai, apă, sucuri îmbuteliate, vin, vin fiert etc.) pentru evenimentul Târgul de Crăciun, ce se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie 2016 în Piața Unirii.

Obiectul licitației îl constituie atribuirea de amplasamente pentru alimentație publică și căsuțe pentru activități comerciale specifice sezonului și baruri (în căsuțe de lemn) aparținând Municipiului Oradea, pentru desfășurarea de activități economice în cadrul evenimentului Târgului de Crăciun Oradea.

Astfel se scot la licitație 2 locații pentru alimentație publică – standuri de preparare și vânzare mâncare, 4 locații de alimentație publică tip Street food, 4 locații de alimentație publică pentru baruri, 2 locații de alimentație publică pentru vânzare cozonac Secuiesc, respectiv 35 de căsuțe pentru activități comerciale.

Ofertele pot fi depuse la sediul Primăriei Oradea, în sala ghișeelor sau prin curier.

Preţul de pornire a licitaţiei pentru fiecare tip de activitate este stabilit conform Hotărârii Consiliului Local nr. 712/2015 privind taxele și impozitele locale pe anul 2016 – 10 lei/mp/zi, de luni – joi (18 zile) și 50 lei/mp/zi, de vineri până duminică (14 zile) .

Astfel, prețul de pornire este de 27,5 lei/mp/zi, pentru activitatea de alimentație publică în standuri proprii și 75 lei cu TVA inclus/zi, pentru căsuță.

Pasul de licitaţie este de 1 leu/pas. Preţul licitat va fi cel puţin egal cu preţul de pornire a licitaţiei + primul pas. Plata preţului pentru teren se va face anticipat, la încheierea Convenţiei de amplasare temporară.

Plata se va face pentru întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului Târgul de Crăciun Oradea.

Ofertanţii vor achita taxa de participare la licitaţie în valoare de 20 lei, sumă care nu se mai restituie.

 

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este de 14.11.2016, ora 10.00. Ofertele se vor depune la Serviciul Relaţii cu Publicul în Sala Ghişeelor (piramidă) – Ghişeele 7-14.  Şedinţa publică cu strigare se va organiza la Primăria Oradea, Piața Unirii nr. 1, în data de 16.11.2016, ora 12.00.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri