Se caută executant pentru realizarea lucrărilor de eficientizare energetică a Maternității din Oradea

Primăria Oradea continuă lucrările de eficientizare energetică a Staționarului III de pe Calea Clujului. În acest sens, a fost publicat pe SEAP anunțul de participare cu privire la execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții: „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Clinic Județean – Staționar III – Oradea”.

Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 03.07.2024, ora 15:00, iar valoarea estimată a achiziției este de 20.676.279,45 lei fără TVA.

Staționar III (Maternitate), situat pe Calea Clujului nr. 50, este format din corpurile de clădire C1 și C2, acestea având împreună o suprafață desfășurată de 9.286 mp.

Prin lucrările specifice de eficientizare energetică se urmărește reducerea consumului anual specific de energie finală pentru încălzire (KWh/m2/an) de la 102,45, cât este acum în corpul de clădire C1, la 8,94 și de la 75,48, cât este în prezent în corpul de clădire C2, la 11,37.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Clinic Județean – Staționar III – Oradea” este finanțat prin PNRR, fiind implementat de către Direcția de Management Proiecte cu Finanțare Internațională.

Distribuie informația
Alte știri