Se caută profesori pentru Şcoala Europeană de la Bruxelles. Salariile sunt mari

Ministerul Educaţiei organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi la Şcoala Europeană de la Bruxelles, iar candidaţii se pot înscrie până pe 14 mai 2021, prin depunerea dosarelor la registratura intituţiei. Salariile pentru astfel de posturi sunt între 4.000 şi 6.000 de euro.

Cele 3 posturi scoase la concurs sunt de Matematică cu predare în limba engleză, Chimie-fizică/Ştiinţe integrate cu predare în română şi germană, franceză sau engleză şi Consilier educativ („Advisor” – poziţie specifică şcolilor europene) pentru care este nevoie de cunoaşterea limbilor română, engleză şi franceză.

Calendarul de organizare a concursului prevede că rezultatele verificării administrative a dosarelor de înscriere şi ale evaluării activităţii profesionale sunt afişate pe 17 mai 2021, exclusiv la sediul Ministerului Educaţiei. Şi planificarea interviului, pentru cei care trec de evaluarea dosarelor, este anunţată tot pentru 17 mai.   Pe 18 mai 2021, candidaţii vor susţine o probă-interviu. În aceeaşi zi sunt planificate „afişarea la sediul Ministerului Educaţiei a rezultatelor obţinute la interviu” şi „afişarea la sediu a planificării probei scrise”. Proba scrisă şi afişarea rezultatelor vor fi pe 19-20 mai 2021. Contestaţiile se depun pe 21 mai 2021 la Registratura Ministerului, „în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor”. În fine, rezultatele finale vor fi anunţate tot exclusiv la sediul Ministerului Educaţiei, pe 24 mai 2021.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri