Se caută şef pentru IPJ Bihor. Unul dintre candidaţi, în atenţia DNA Oradea

Doi candidaţi s-au înscris în cursa pentru şefia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor. Unul dintre ei se află în atenţia procurorilor DNA Oradea, fiind suspectat de fapte de corupţie.

Potrivit adevarul.ro Şefia IPJ Bihor este râvnită de către doi candidaţi. Este vorba despre comisarul şef Alin Antoniu Haniş, împuternicit şeful IPJ Bihor, şi comisarul şef Gheorghe Lucian Hodoşan, şef birou în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Din primăvara lui 2017, comisarul şef Alin Haniş este şeful  Poliţiei Bihorene, înainte fiind împuternicit la conducerea IPJ Satu Mare. Ofiţerul lucrează în Poliţia municipiului Oradea din 1997. A fost şeful Biroului de Cercetări penale, al Biroului de Ordine Publică, iar apoi şef al Poliţiei municipiului Beiuş. Din 2010, comisarul-şef Alin Haniş a fost numit în funcţia de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Oradea, iar în 2013 a devenit şeful Poliţiei Oradea.

În ce priveşte candidatura comisarului şef Gheorghe Lucian Hodoşan, acesta este şef  birou în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. Citeste mai mult: adev.ro/p70qmd

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri