Se caută tineri pasionați de IT pentru naționala României de securitate cibernetică

Tinerii cu talent la calculatoare se pot înscrie la preselecțiile pentru echipa națională a României care va participa la Campionatul European de Securitate Cibernetică 2019.

În perioada 6 – 7 aprilie 2019, CERT-RO împreună cu Serviciul Român de Informații (SRI) și Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice organizează prima etapă de selecție (online), ediția 2019 (ECSC19).
Pentru detalii și înscriere, accesați www.cybersecuritychallenge.ro/. În etapele de preselecție vor fi testate cunoștințele participanților, prin exerciții din domeniul securității aplicațiilor web, apărării cibernetice, criptografiei, analizei traficului de rețea, reverse engineering și al prezentării publice.

Organizatorii competiției naționale și partenerii implicați vor organiza două sesiuni de training (bootcamp), pentru creșterea expertizei și dezvoltarea spiritului de echipă. Anul acesta, Campionatul European de Securitate Cibernetică va avea loc la București, în perioada 9 – 11 octombrie 2019.

Foto: cybersecuritychallenge.ro

Distribuie informația
Alte știri