Se circulă fără restricții de tonaj pe DN 75 (Nucet – Arieșeni) și DN1H Peștiș-Șinteu ( Sâmbătă, ora 9)

După acțiunile drumarilor s-a reușit redeschiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 75 (km 10+00 – km 29+00) între localitățile Nucet și Arieșeni, județul Bihor a anunțat CNADR, sâmbătă dimineață.

De asemenea s-a redeschis circulația fără restricții de tonaj pe DN1H între Peștiș și Șinteu, județul Bihor pentru toate categoriile de autovehicule pe DN1H (km. 6+000 – km. 26+00) între localitățile Peștiș și Șinteu, județul Bihor.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri Cluj, 265 de utilaje de deszăpezire au acționat în cursul nopții trecute pe drumurile naționale și autostrăzile din administrarea DRDP Cluj și au fost folosite peste 1830 de tone de material antiderapant pentru asigurarea circulației în condiții de siguranță

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Distribuie informația
Alte știri