Se cunosc toti decanii facultăţilor din cadrul Universităţii Oradea

Concursul s-a finalizat iar rezultatele au fost afisate pe site-ul instituţiei. Pentru fiecare funcţie de conducere au existat câte doi candidaţi, excepţie făcând Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane,unde au fost trei.

Dintre foştii decani, majoritatea a obţinut încă un mandat de patru ani, cu excepţia lui Florian Bodog, care a pierdut conducerea Facultăţii de Medicină în favoarea lui Adrian Maghiar, şi a Adrianei Giurgiu, de la Stiinte Economice care a fost depasita de contracandidata sa, Alina Bădulescu.
In schimb, Valentin Mirişan de la Drept, Alexandru Ilieş – de la Geografie, Turism şi Sport, Gabriel Bendea – de la Inginerie Energetică şi Management Industrial, Alexandru Pele – de la Inginerie Managerială şi Tehnologică, Ioan Horga – de la Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, Teodor Mateoc – de la Litere, Ioan Chereji – de la Protecţia Mediului, Sanda Filip – de la Ştiinţe şi Dumitru Megheşan – de la Teologie Ortodoxă raman la carma institutiilor pentru inca patru ani.

Facultatile de Ştiinţe Socio-Umane, Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei , Arte si respectiv Construcţii, Cadastru şi Arhitectură au noi decani. Ei sunt Karla Barth, Mircea Gordan, Corina Andor si Dan Gomboş.

Distribuie informația
Alte știri