Se dă startul celei de a 23-a ediții a Festivalului de Teatru Clasic de la Arad! Orădenii sunt prezenți

An de an, Teatrul „Ioan Slavici” aduce în fața spectatorilor săi, cu prilejul Festivalului de Teatru Clasic de la Arad, poveştile clasice ale scenei, în montările unor regizori care au făcut istorie în teatrul românesc și nu numai.

Ediția cu numărul 23 nu se dezminte și aduce, în selecţia criticului de teatru Maria Zărnescu, spectacole ale regizorilor Andrei Șerban, Victor Ioan Frunză, Felix Alexa, Cristi Juncu, Erwin Şimşensohn, Andrei şi Andreea Grosu, Vlad Cristache, Tom Dugdale, Kokan Mladenović. Sunt montări după Molière sau Caragiale, George Bernard Shaw sau Eugène Labiche, remarcate la festivaluri din țară și din lume.

FITCA va începe sâmbătă, 11 noiembrie, ora 19.00, cu premiera spectacolului Geniul crimei de George F. Walker, în regia Antonellei Cornici, producție a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Se va încheia pe 19 noiembrie, cu „Scripcarul pe acoperiş”, un musical de Joseph Stein, după povestirile lui Shalom Alecheim, în regia lui Korcsmáros György , cu actorii Teatrului „Regina Maria” din Oradea.

Distribuie informația
Alte știri