Se da startul unei noi selectii pentru angajare de stewardese din România la KUWAIT AIRWAYS

Se cauta 25 de tinere pe posturi de stewardese/însoţitori de bord la compania de aviaţie KUWAIT AIRWAYS din Kuweit. Selectia va avea loc în data de 07 mai 2017, la Cluj Napoca, la Grand Hotel Italia, începând cu ora 9.

Se ofera salariu mediu net lunar de 2.500 USD, ce include plata orelor de zbor (salariile nu sunt impozitate), contract de muncă ferm pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitate de prelungire, acordarea de prime de escală, gratuitate la training, cazare, masă, uniforme, transport către şi de la locul de muncă, asigurare medicală valabilă oriunde în lume. De asemenea, angajatele vor beneficia de 30 zile de concediu/an, plus 16 zile libere pentru sărbătorile guvernamentale oferite de Statul Kuwait, precum și alte beneficii.

Cerințele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta cuprinsă între 20 – 32 de ani, studii liceale finalizate, fluenţă în cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, stare de sănătate bună, înălţime minimă 160 cm.

Persoanele interesate trebuie să completeze formularul de pe adresa https://goo.gl/forms/M56nag5aNbQoZ7Bn2 și să trimită pe adresa de e-mail:recrutare@rsc-consulting.ro, până la data de 4 mai 2017, următoarele documente:
Curriculum Vitae în limba engleză.
O poză full body în format digital
Detalii despre evenimentul de selecție pot fi accesate pe http://www.universifly.com/ro/pagini/recrutare-kuwait-airways.html

Distribuie informația
Alte știri