Se deschide un flux de vaccinare cu Johnson & Johnson în centrul drive-through din Oradea

Începând de joi,13 mai, în centrul de vaccinare de tip drive-through din din Era Shopping Oradea va fi deschis un flux pentru administrarea serului anti-Covid cu o singură doză fabricat de Johnson & Johnson. Va funcționa zilnic în intervalul orar 11-12 și 16-18, se arată în comunicatul semnat de dr. Daniela Rahotă, șefa DSP Bihor.

Tot acolo mai există alte fluxuri pentru administrarea vaccinului Pfizer (în două doze, cea de-a doua la 21 de zile după prima).

Orădenii, dar și cei care se află în trecere prin Oradea au acces, începând de astăzi, 5 mai, la primul centru de vaccinare de tipul „drive-through” . Centrul funcționează în parcarea de la Era Shopping Park, din fața Mobexpert, nefiind nevoie de programare în platforma națională RoVaccinare.

După vaccin, persoana trebuie să rămână pentru 15 minute în zona post-vaccinare, pentru supraveghere medicală.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri