Se extinde și se modernizează sistemul de supraveghere video din Oradea

Primăria Oradea va moderniza și extinde sistemul de supraveghere video existent. Asta cu scopul de a crește siguranța cetățenilor, de a preveni furturile, distrugerea de bunuri sau alte acțiuni antisociale, cât și oferirea de sprijin pentru forțele de ordine.

Actualul sistem de supraveghere are în componență 144 de camere video și nu permite analiza și prelucrarea semnalului video inteligent, astfel încât să execute funcții avansate cum ar fi recunoașterea numerelor de înmatriculare ale autovehiculelor parcate în locuri nepermise.

Noua variantă impune implementarea unui sistem de supraveghere video IP conform cu normele europene, cu efect imediat în siguranța cetățenilor. Locurile de amplasare a camerelor de supraveghere au fost stabilite împreună cu Poliția Municipiului și vizează intrările și ieșirile din oraș, dar și principalele bulevarde și străzi din municipiu. Valoarea totală estimată a sistemului este de 2,2 milioane de lei fără TVA.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri