Se fac angajări la Wizz Air! Campanii de recrutare, anunțate în luna noiembrie

Foto: cumajungistewardesa.ro

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va face angajări în perioada următoare. Cei care vor să lucreze în domeniul aviației pot aplica pentru postul de însoțitor de bord. Cei selectați își vor putea îmcepe activitatea în cadrul companiei de la începutul anului 2023

Wizz Air e prima companie care a anunțat în această perioadă că va face angajări.

Compania a angajat peste 300 de persoane noi la bordul aeronavelor în acest an, iar acum se pare că urmează o nouă selecție fiindcă e criză de personal. În luna noiembrie vor avea loc evenimente de recrutare în orașe precum Suceava, București, Iași, Cluj-Napoca, Craiova, Botoșani, Bacău, Sibiu și Timișoara.

Cei care vor să participe la recrutări vor trece prin mai multe probe ca să vadă dacă sunt apți sau nu pentru a profesa în acest domeniu.

„Compania aeriană va găzdui o serie de evenimente de recrutare în următoarele săptămâni, ca parte a eforturilor sale ample de a recruta însoţitori de zbor. În cadrul acestei campanii de recrutare, câte trei evenimente vor fi găzduite în Suceava, Bucureşti şi Iaşi, câte două evenimente în Cluj-Napoca şi Craiova, precum şi câte un eveniment în Botoşani (pentru baza din Suceava), Bacău, Sibiu şi Timişoara. Candidaţii sunt aşteptaţi să sosească prompt la orele anunţate pe pagina dedicată a Wizz Air, să fie pregătiţi pentru o zi plină de activităţi, inclusiv o prezentare personală, un joc de rol situaţional, un exerciţiu de grup şi un interviu individual. Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să aplice în aceeaşi zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene”, se arată în comunicatul publicat recent de Wizz Air.

Distribuie informația
Alte știri