Se fac înscrieri pentru festivalul copiilor din 1 iunie în Cetatea Oradea

Pregătirile sunt în toi pentru o nouă ediție a celui mai colorat și distractiv festival pentru copii din județul Bihor, în Cetatea Oradea!

Cetatea Oradea va găzdui și în acest an Festivalul Copiilor Oradea în ziua de 1 iunie. Programul evenimentului va include o multitudine de activități și atracții pentru copii, spectacole de teatru, jocuri și jonglerii, baloane, ateliere de creație, standuri cu dulciuri și multe alte surprize.

Perioada de înscriere pentru atracțiile din cadrul Festivalului Copiilor Oradea a început în data de 11 aprilie. Astfel, cei care doresc (Atracții / Activități / Instalații Gonflabile) să se alăture la Festivalul Copiilor Oradea în 1 iunie, se pot înscrie online pe site-ul www.festivalulcopiilororadea.ro până la data de 18.05.2022, ora 12:00.

Pentrua depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Sunt disponibile:

–      15 Amplasamente- Atracții / Activități / Instalații Gonflabile

ELEMENTE DE PREŢ

Pentru comercianții din zona de atracții / activități / instalații gonflabile  se va aplica taxarea pe bază de comision din vânzări după cum urmează:

–      Comision de 16% din totalul vânzărilor fără tva (vânzări propriu-zise și prestări de servicii) realizate de către colaborator în cadrul Festivalului Copiilor comision la care se adaugă tva în cotă de 19%. Astfel, comisionul cuvenit organizatorului se va calcula după cum urmează: [ (z x 16%) + 19%] unde z = totalul vânzărilor, fără tva.

–      Taxa de instalare: 500 lei + T.V.A. Taxa acoperă racordul la utilități și consumul participanților pe toată perioada evenimentului.

ÎN CE CONSTĂ PROCEDURA DE ATRIBUIRE

Etapa I – Depunerea solicitărilor de participare, prin intermediul formularului online.

Etapa II – Centralizarea ofertelor și stabilirea ofertanților calificați.

În situația în care un ofertant nu îndeplinește una sau mai multe dintre cerințele din Regulamentul de participare sau nu a prezentat unul sau mai multe documente solicitate în formularul de înscriere, Comisia de evaluare va declara ofertantul ca fiind necalificat.

Etapa III – Atribuirea se va face în funcție de specificul fiecărui comerciant și de necesitățile evenimentului.  Dacă vor fi mai mulți solicitanți cu același specific decât numărul disponibil, se va face licitație..

Etapa IV – Instalare și montaj.

Etapa V – Desfășurarea Festivalului Copiilor Oradea, 1 iunie 2022.

Etapa VI – Demontare și curățenie în spațiu.

Distribuie informația
Alte știri