Se închid Centrele de vaccinare din Piaţa Gojdu. Vezi unde se pot vaccina orădenii

Cele trei centre modulare din Piața Emanuil Gojdu se vor închide începând din 1 mai. Va funcționa însă în continuare unitatea de la Centrul Vascular Venus de pe str. Clujului nr. 68 și se va redeschide Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, Staționar 3, str. Clujului nr. 50.

Procedura de distribuire a tichetelor cadou pentru persoanele eligibile care nu au ridicat aceste tichete, până la data închiderii centrelor de vaccinare este în sarcina autorității executive a administrației publice locale Oradea și va fi comunicată în cel mai scurt timp.

„Cetățenii pot ridica tichetele de masă, în baza documentului de identitate și a adeverinței de vaccinare, în termen de 6 luni de la data vaccinării cu schema completă. Pentru a facilita accesul la vaccinare a cetățenilor și pentru a asigura tranziția eficientă a acestei activități către medicii de familie, începând din 1 mai, Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, Staționar 3, str. Clujului nr. 50, se va redeschide pentru vaccinarea tuturor cetățenilor care se adresează centrului. Centrul va funcționa până pe 30 iunie de luni până duminică între 10.00 și 18.00”, spune directorul executiv DSP Bihor,Daniela Rahotă.

În Municipiul Oradea funcționează și centrul de vaccinare de la Centrul Vascular Venus, der pe str. Clujului nr. 68, de luni până vineri, între 08.00 și 20.00.

Conform DSP Bihor, persoanele interesate se pot adresa și medicilor de familie, care realizează în prezent vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

Distribuie informația
Alte știri