Se închide circulaţia rutieră în Piaţa Unirii pentru activităţile de pregătire a Toamnei Orădene

Începând din această noapte, 4 octombrie ora 00.00, până în data de 10 octombrie ora 00.00, circulaţia rutieră în Piaţa Unirii (între Primărie şi intersecţia cu Traian Moşoiu) va fi închisă.

Circulaţia se închide datorită activităţilor de pregătire a evenimentului Toamna Orădeană care se va desfăşura în Piaţa Unirii în perioada 6-9 octombrie. Rămân deschise străzile Primăriei, Independenţei, Podul Sf. Ladislau şi strada Ep. Mihai Pavel (până în capăt la Piaţa Unirii).

Conducătorii auto vor putea folosi ca rute ocolitoare străzile Primăriei – Ion Luca Caragiale – Iuliu Maniu.  Autoritatile solicita  înţelegere pe perioada derulării activităţilor din cadrul festivalului.

SFFO_harta_A4

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri