Se înnoiește parcul auto al OTL-ului. Vezi câte autobuze noi vor veni. Video

OTL-ul are în derulare un proiect privind achiziţia a 15 autobuze noi hibrid cu acţionare electrică prin POR 2014 – 2020, „Coridorul de mobilitate urbană durabilă Piaţa Emanuil Gojdu – Vasile Alecsandri Oradea”. Valoare lui e de 22,8 de milioane de lei plus TVA. Capacitatea maximă a acestor autobuze este de 90 de pasageri, avand rampă de acces şi loc amenajat pentru persoanele ci dizabilităţi.

Alte şapte autobuze, şase Diesel Euro VI şi unul hibrid vor fi achiziţionate prin proiectul RO-HU-390, „Îmbunătăţirea serviciului de transport public la nivelul polilor urbani transfrontalieri Oradea şi Debreţin”, a anuntat viceprimarul Mircea Mălan. Acestea sunt de tip Mercedes Benz Conecto şi Mercedes Citaro K Hibrid şi au o valoare de achiziţie de 1,5 milioane de euro euro plus TVA. Totodată va fi achiziţionat şi un sistem de localizare automată a vehiculelor, precum şi un serviciu de e-ticketing în transportul public de călători, insumand 558 de mii de euro plus TVA.

Un alt proiect cuprins în planul OTL este Staţia de redresare de la Cicero, care va fi montată până la finalul lunii noiembrie.

Distribuie informația
Alte știri