Se întâmplă în România! Mamă, cadru militar activ, arestată pentru că și-ar fi bătut fetița de doar două luni

Foto: ilustrativ

O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată preventiv după ce şi-ar fi lovit fetiţa în vârstă de doar două luni, provocându-i mai multe răni, inclusiv fracturi costale şi la mâini, traumatism cranian.

Medicii au stabilit că micuţa are nevoie de 40-50 de zile de îngrijiri medicale. Biroul de informare publică si relaţii cu presa din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a anunţat, joi, că procurori din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au solicitat, în 14 aprilie, arestarea preventivă a inculpatei C.V.A. – cadru militar, cercetată pentru violenţă în familie.

Tribunalul Militar Bucureşti a admis solicitarea Parchetului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele femeii. Activităţile din prezentul dosar au fost derulate cu sprijinul IGPR – DOS, DGPMB, I.P.J. Prahova si S.R.T.P. Bucureşti.

Presa a relatat că femeia, care este cadru militar activ, a ajuns cu fetiţa de două luni şi cu tatăl acesteia la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, iar medicii au constatat că micuţa avea multiple traumatisme.

Femeia va fi evaluată psihiatric, pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

Distribuie informația
Alte știri